Skip to content
Gavrielides Foods
Menu opener
  • Search opener
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • FI
  • EN
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Yhteystiedot

Filokset (ystävät) brunssilla

Brunssi on mukava tapa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Brunssi tulee englannin kielen sanoista breakfast (aamiainen) ja lunch (lounas). Brunssi onkin jotain aamiaisen ja lounaan väliltä ja voi sisältää monenlaisia aineksia, leipää eri muodoissa, kasviksia, makkaroita, juustoja ja leikkeleitä. Brunssiin kuuluvat myös herkulliset makeat makupalat, marjat, hedelmät ja marmeladit.

Filos Brunssilla -annoksissa on käytetty Rollfoodsin Scrocchiarella-leipää, burgerämpylää ja vehnä-bagelia. Muut ainekset löytyvät melko lailla Gavrielides Foodsin omasta tarjonnasta, toki tuoreilla yrteillä ja kasviksilla höystettynä. Annoksissa on käytetty halloumia, fetaa, papuja, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, paahdettua paprikaa, pepperonia ja coppa-kinkkua. Reseptien aineksia voi helposti muunnella oman maun mukaan ja ne voi annostella valmiiksi lautaselle tai tarjoilla erikseen.

Kuvauksia varten valmistimme herkullista oliivisalaattia ja raikasta lehtikaalia kerralla isomman määrän jo etukäteen. Niitä oli helppo yhdistellä erilaisiksi jännittäviksi ateriakokonaisuuksiksi, ja muiden ainesten valmistamiseen jäi hyvin aikaa. Halloumi-juusto ja bratwurstit maistuvat toki parhaiten suoraan pannulta, grillistä tai air fryeristä.

Mukaan on mahtunut myös muutama makea ja yllättäväkin jälkiruokavinkki. Jokaisesta reseptistä on kuva, josta voit helposti ottaa mallia tarjoiluihin. Annoskoot on suunniteltu yhdelle brunssaajalle, mutta määriä voi toki muuttaa ja jakaa jokaiselle sopiviin mittoihin.

Tässä alla herkullisen oliivisalaatin ohje ja linkit brunssiannoksiin.

  • Vege Scrocchiarella
  • Vegaaninen papu-Scrocchiarella
  • Halloumi-coppa-slider
  • Halloumi-slider paistetulla munalla
  • Raikas kylmäsavulohi-bagel
  • Punajuuripyöryköitä välimerellisellä salaatilla
  • Vahvennettu aamiainen
  • Aamiais-bowl
  • Hunajaiset räiskäleet kirsikkajogurtilla
  • Pähkinäinen jogurttijälkkäri
  • Banaani-tahini-smoothie
  • Scrocchiarella rustica halvavaahdolla ja tuoreilla marjoilla
  • Scrocchiarella rustica tahinilla ja tuoreilla marjoilla
  • clock Valmistusaika
    • Työaika: 0 min
Valmistusaineet
Valmistusohje

Valmistusaineet

Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon
Oliivisalaatti
25 Royal aurinkokuivattua tomaattisuikaletta mausteliemessä
12 g Filos vihreitä kivettömiä oliiveja
12 g Filos kivettömiä Kalamata-oliiveja
5 g Royal punaista paprikasuikaletta
yrttejä
20 g miniluumutomaattia
20 g Filos Deluxe sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä

Valmistusohje

Oliivisalaatin valmistus

Sekoita oliivit, valutetut aurinkokuivatut tomaattisuikaleet ja paprikasuikaleet kulhossa ja mausta oliiviöljyllä ja yrteillä. Halkaise nimiluumutomaatit ja sekoita joukkoon.

Muita kiinnostavia reseptejä

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

  • Työaika: 10 min
Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

  • Työaika: 10 min
Flatbread kana-ananas-paprikatäytteellä

Flatbread kana-ananas-paprikatäytteellä

  • Työaika: 10 min
Flatbread halloumilla ja chili-paprikahillolla

Flatbread halloumilla ja chili-paprikahillolla

  • Työaika: 10 min
Gavrielides>
E. Gavrielides Oy
Kisällintie 6
01730 Vantaa
Finland
  • Tel. +358 (0)9 2766 110
  • info@egavrielides.fi
  • Katso tarkemmat yhteystiedot »
  • Oiva-raportti »
  • Tietosuojaseloste »
  • Filos Facebook
  • Gavrielides Foods Facebook
  • Linkedin
  • Filos Instagram
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Yhteystiedot
Back to top