Skip to content

Makuelämyksiä vuodesta 1986

Olemme suomalainen perheyritys, joka tuo maahan etelä- ja keskieurooppalaisia elintarvikkeita. Tuotteemme löytyvät sekä vähittäiskaupoista että tukuista.

Kun Eleftherios Gavrielides perusti yrityksen, kantava ajatus oli tuoda suomalaisiin ruokapöytiin parhaita herkkuja Kreikasta ja Kyprokselta – Gavrielideksen kotiseuduilta. Haluamme tuoda maahan maistuvia, aitoja makuja tuotteiden syntysijoilta. Lampaan- ja vuohenmaidosta valmistettu feta ja luonnontummat oliivit rikastuttavatkin jo monta suomalaista ateriaa!

Kattava valikoima

Asiakkaiden ja kuluttajien lähtökohdista

Muokkaamme tuotevalikoimaamme asiakkaiden ja kuluttajien tarpeiden mukaan. Etsimme jatkuvasti uusia makuelämyksiä ja olemme vahvasti mukana kehittämässä suomalaisen ruokakulttuurin uusia trendejä.

Kehitämme tuotevalikoimaa elintarvikealan ammattilaisten ja tavarantoimittajiemme kanssa yhdessä. Yhdessä toimimalla löydämme parhaat kokonaisratkaisut.

Joustavat toimitusmallit

Asiakaslähtöiset ratkaisut

Varastomme sijaitsee Vantaan Piispankylässä, josta on kätevät yhteydet kaikkialle Suomeen ja naapurimaihin. Logistiikkamme toimii joustavasti asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Pitkäaikaiset suhteemme tavarantoimittajiimme mahdollistavat räätälöiden palvelun.

Ymmärrämme asiakkaittemme erilaiset tarpeet. Olemme joustavia myyntimäärien ja toimitusten suhteen ja autamme mielellämme asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut kehittämään omaa liiketoimintaansa.

Korkea laatu

Laatu ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita

Tuotteidemme korkea laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Tavarantoimittajamme ovat BRC-, IFS, ISO- tai FSSC-sertifioituja. Toimimme vastuullisesti ja edellytämme sitä myös tavarantoimittajiltamme. Meillä on pitkäaikaiset ja luottamukselliset suhteet tavarantoimittajiimme. Tunnemme ja tiedämme yhteistyökumppanimme.

Tytäryritys

Ca-Sa Välimeren Herkut

Vuonna 1996 perustettu Ca-Sa Välimeren Herkut sulautui Gavrielides Foods -konserniin vuonna 2008. Sitä ennen yritykset olivat olleet pitkään asiakassuhteessa. Valmistamme Välimeren Herkut rakkaudella jokaiseen keittiöön – kotikeittiöistä kaikkein suurimpiin!

Ca-Sa Välimeren Herkut
Back to top