Skip to content
Gavrielides Foods
Menu opener
  • Search opener
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • FI
  • EN
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Yhteystiedot

Punajuuripyöryköitä välimerellisellä salaatilla

  • clock Valmistusaika
    • Työaika: 15 min
Valmistusaineet
Valmistusohje

Valmistusaineet

Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon
5 kpl Rollfoods kaurapunajuuripyöryköitä
50 g Filos tzatzikia
3 kpl Filos viininlehtikäärylettä
Lehtikaalisalaatti
15 g lehtikaalia ja tuoreita yrttejä
2 tl Filos sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä
Oliivisalaatti
25 g Royal aurinkokuivattua tomaattisuikaletta mausteliemessä
12 g Filos vihreitä kivettömiä oliiveja
12 g Filos kivettömiä Kalamata-oliiveja
5 g Royal punaista paprikasuikaletta
yrttejä
20 g miniluumutomaattia
20 g Filos Deluxe sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä

Valmistusohje

Riivi lehtikaali ja sekoita mukaan mieleisiäsi tuoreita yrttejä. Mausta sitruunaisella oliiviöljyllä.

Sekoita oliivit, valutetut aurinkokuivatut tomaatti suikaleet ja paprikasuikaleet kulhossa ja mausta oliiviöljyllä ja yrteillä. Halkaiset nimiluumutomaatit ja sekoita joukkoon.

Laita salaatit, viinilehtikääryleet, punajuuripyörykät ja tzatziki tarjoiluastioihin.

Muita kiinnostavia reseptejä

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

  • Työaika: 10 min
Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

  • Työaika: 10 min
Flatbread kana-ananas-paprikatäytteellä

Flatbread kana-ananas-paprikatäytteellä

  • Työaika: 10 min
Flatbread halloumilla ja chili-paprikahillolla

Flatbread halloumilla ja chili-paprikahillolla

  • Työaika: 10 min
Gavrielides>
E. Gavrielides Oy
Kisällintie 6
01730 Vantaa
Finland
  • Tel. +358 (0)9 2766 110
  • info@egavrielides.fi
  • Katso tarkemmat yhteystiedot »
  • Oiva-raportti »
  • Tietosuojaseloste »
  • Filos Facebook
  • Gavrielides Foods Facebook
  • Linkedin
  • Filos Instagram
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Yhteystiedot
Back to top