Skip to content
Gavrielides Foods
Menu opener
  • Search opener
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • FI
  • EN
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Yhteystiedot

Pizza Prosciutto Con Tzatziki

Hyvän pizzan perusta on maukas pohja, herkullinen tomaattikastike ja herkulliset täytteet. Rapea pizza kypsyy nopeasti kuumassa uunissa pizzakiven päällä.

Tämä pizza on viimeistelty rucolalla, joka sopii erinomaisesti Parman kinkun, prosciutton kanssa. Kreikkalainen kurkku-jogurttikastike tzatziki ja tuoreet kirsikkatomaatit antavat pizzalle raikkautta ja hapokkuutta.

  • clock Valmistusaika
    • Työaika: 30 min
Valmistusaineet
Valmistusohje

Valmistusaineet

Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon
180 g Napolilaista pizzataikinaa
0,75 dl Tomaattikastiketta
1,5 dl Mozzarellaraastetta
30 g tai 3 viipaletta Citterio ilmakuivattua kinkkua
0,5 dl Filos tzatzikia
0,5 dl rucolaa
0,3 dl Filos sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä

Valmistusohje

Mikäli olet valmistanut edellisenä päivänä napolilaisen pizzataikinan, ota se huoneenlämpöön nousemaan neljä tuntia ennen kuin alat valmistamaan pizzaa.

Laita uuni kuumenemaan 250–300 C asteeseen. Pyöritä pizzapohja ja levitä se pizzakivelle. Levitä mozzarellaraaste ja tomaattikastike päälle ja paista kuumassa uunissa, kunnes pizzan reunat ovat saaneet kauniin ruskean värin.

Italialainen prosciutto, kreikkalainen tzatziki ja halkaistut kirsikat laitetaan kuumalle pizzapohjalle sellaisenaan. Niitä ei paisteta.

Viimeistele sitruunalla maustetulla ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja rucolalla.

Reseptin on laatinut

@masachef

Reseptin on laatinut

@masachef

Muita kiinnostavia reseptejä

Kasvis-papu-bowl halloumi-juustolla

Kasvis-papu-bowl halloumi-juustolla

  • Työaika: 30 min
Moussaka (tai musaka)

Moussaka (tai musaka)

  • Työaika: 1 h
  • Paistoaika: 50 min
Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

  • Työaika: 10 min
Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

  • Työaika: 10 min
Gavrielides>
E. Gavrielides Oy
Kisällintie 6
01730 Vantaa
Finland
  • Tel. +358 (0)9 2766 110
  • info@egavrielides.fi
  • Katso tarkemmat yhteystiedot »
  • Oiva-raportti »
  • Tietosuojaseloste »
  • Filos Facebook
  • Gavrielides Foods Facebook
  • Linkedin
  • Filos Instagram
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Yhteystiedot
Back to top