Anari-marjapiirakka

Anari-marjapiirakka

Valmistusaineet

valmis muro- tai piirakkapohja
250 g erilaisia marjoja maun mukaan (esim. mustaherukoita, mustikoita, vadelmia)
200 g Filos anari ricotta-juustoa
2 munaa
n. 1 dl sokeria
1 rkl hunajaa
3 tl vaniljasokeria
puolikkaan sitruunan kuori raastettuna

Valmistusaika: 40 min

Valmistusohje

Painele piirakkapohja irtopohjavuokaan tai piirakkavuokaan.

Sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada marjat ja täyte pohjan päälle ja paista 200 c asteessa uunissa keskitasolla n. 30minuuttia.

 

Anari antaa ihanan täyteläisen maun piirakkaan ja ”taittaa” mukavasti kirpeiden marjojen makua.

Vinkki: Tarjoa marja/hedelmä sorbetin tai vaniljajäätelön kera.

Lisää reseptejä

Reseptissä käytettyjä tuotteita