Fetasalaatti

Fetasalaatti

Valmistusaineet

3 isoa kypsää tomaattia
1 kurkku
100 g Filos kivettömiä kalamata-oliiveja
200 g Filos fetajuustoa
2 paprikaa, esim. punainen ja keltainen
1 iso sipuli, myös punasipuli sopii hyvin
4 rkl Filos ladolia ekstra-neitsytoliiviöljyä

Valmistusaika: 20 min

Valmistusohje

Pese kasvikset. Kuori kurkku, poista paprikasta siemenet ja tomaatista kanta. Leikkaa tomaatti isoiksi lohkoiksi, paloittele kurkku, leikkaa paprika ja sipuli renkaiksi. Laita kasvikset isoon salaattikulhoon. Leikkaa feta suurehkoiksi kuutioiksi ja laita kasvisten päälle. Lisää kalamata-oliivit ja mausta salaatti oliiviöljyllä.

Salaattiin voi oman maun mukaan lisätä esimerkiksi kapriksia, aurinkokuivattua tomaattia tai tuoretta basilikaa tai oreganoa. Jos haluat, voit laittaa myös jäävuori- tai lehtisalaattia.