Fetatäytteiset tomaatit

Fetatäytteiset tomaatit

Valmistusaineet

8 keskikokoista tomaattia
2 pkt (400 g) Mevgal fetajuustoa
2 sipulia
puolikas valkosipulinkynsi
persiljaa, basilikaa, minttua (yhteensä kolme ruokalusikallista)
2 rkl kermaa
1 rkl Filos original ekstra-neitsytoliiviöljyä
hyppysellinen muskottipähkinää
hyppysellinen aniksensiemeniä
suolaa, pippuria

Valmistusaika: 20 min

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Sekoita fetajuustoon kerma, oliiviöljy, yrtit ja mausteet. Lisää sipuli ja valkosipuli ja anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Leikkaa tomaatin yläosa irti, niin että saat siitä ”kannen”. Koverra tomaatti ontoksi. Laita tomaattien sisään hieman suolaa ja laita tomaatit ylösalaisin talouspaperin päälle ”kuivumaan”. Kuivaa tomaattien sisäpuoli hetkenpäästä talouspaperilla ylimääräisen nesteen poistamiseksi. Täytä tomaatit ja aseta lopuksi ”kannet” takaisin tomaattien päälle.