Skip to content
Gavrielides Foods
Menu opener
  • Search opener
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • FI
  • EN
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Yhteystiedot

Lohi-orzotto

  • clock Valmistusaika
    • Työaika: 30 min
Valmistusaineet
Valmistusohje

Valmistusaineet

Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon
3 dl Orzotto-pohjaa
1 dl Tomaattikastiketta
1/2 dl Royal aurinkokuivattua tomaattia
1 rkl Royal kapriksia
1/2 dl Kevätsipuliviipaleita
150 g Paahdettua lohta
1 rkl Leikattua tilliä
1/2 Lime

Valmistusohje

Valmista orzotto-pohja ohjeen mukaan.

Kuumenna pohja tomaattikastikkeen kanssa. Lisää aurinkokuivatut tomaattisuikaleet, kapris ja kevätsipuli. Päälle paahdettu lohiviipale ja leikattua tilliä sekä lime lohkoina.

Reseptin on laatinut

@masachef

Reseptin on laatinut

@masachef

Muita kiinnostavia reseptejä

Kasvis-papu-bowl halloumi-juustolla

Kasvis-papu-bowl halloumi-juustolla

  • Työaika: 30 min
Moussaka (tai musaka)

Moussaka (tai musaka)

  • Työaika: 1 h
  • Paistoaika: 50 min
Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

  • Työaika: 10 min
Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

  • Työaika: 10 min
Gavrielides>
E. Gavrielides Oy
Kisällintie 6
01730 Vantaa
Finland
  • Tel. +358 (0)9 2766 110
  • info@egavrielides.fi
  • Katso tarkemmat yhteystiedot »
  • Oiva-raportti »
  • Tietosuojaseloste »
  • Filos Facebook
  • Gavrielides Foods Facebook
  • Linkedin
  • Filos Instagram
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Yhteystiedot
Back to top