Muita kiinnostavia reseptejä

Juvetsi – kreikkalainen orzo jyväpasta uunissa
- Työaika: 30 min
- Paistoaika: 1 h 30 min

Kana-seesamipasta
- Työaika: 30 min

Pikantti valkosipuli-katkarapupasta
- Työaika: 30 min

Avokado-halloumi-pasta
- Työaika: 30 min
Aurinkokuivattuja tomaatteja, artisokkaa ja viininlehtikääryleitä on aina hyvä olla kaapissa. Niistä on helppo rakentaa tarjoilut vaativimmillekin herkuttelijoille. Kasviksista saa näyttävän ja täyttävän ateriakokonaisuuden, kun niiden kanssa tarjoilee proteiinipitoisia papuja.
Tämän bowlin pohjaksi on laitettu maustettua täysjyväbulguria, mutta yhtä hyvin tähän sopii myös jyväpastapohja. Humukset ja avokadot antavat aterialle viimeisen silauksen.
15 g | Royal aurinkokuivattuja tomaatteja |
---|---|
50 g | Filos jättipapuja tomaattikastikkeessa |
15 g | Filos marinoitua artisokansydäntä |
50 g | Filos viininlehtikääryleitä |
10 g | Filos marinoituja valkosipulinkynsiä |
30 g | Casa Gourmet humusta |
40 g | avokadoa (noin puolikas) |
10 g | kirsikkatomaatteja |
Filos sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä | |
koristekasviksia |
Katson pohjan ohje täältä Välimerelliset meze-bowlit.
Annostele syvän lautasen pohjalle sopivasti maustettua täysjyväbulguria. Asettele pohjan päälle ainekset omiksi ryhmiksi. Mausta sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja viimeistele annos koristekasviksilla.