Muita kiinnostavia reseptejä

Juvetsi – kreikkalainen orzo jyväpasta uunissa
- Työaika: 30 min
- Paistoaika: 1 h 30 min

Kana-seesamipasta
- Työaika: 30 min

Pikantti valkosipuli-katkarapupasta
- Työaika: 30 min

Avokado-halloumi-pasta
- Työaika: 30 min
400 g | Melissa spagetti pinaatti |
---|---|
1/2 dl | Filos sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä |
50 g | Filos valkosipulia chilimarinadissa |
2 dl | Royal aurinkokuivattua tomaattia |
4 dl | Filos fetajuustoa kuutioina |
4 dl | Tuoretta pinaattia |
Mustapippurirouhetta ja maun mukaan suolaa | |
20 g | Rucolaa, kevätsipulia tai tilliä |
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita pannulle sitruunainen oliiviöljy ja lisää aurinkokuivatut tomaatit ja valkosipuli.
Kuumenna hetki ja lisää tuore pinaatti ja keitetty pinaattipasta. Sekoita kevyesti.
Lisää lopuksi fetakuutiot ja pyöräytä kevyesti.
Lyö lautaselle, koristele kevätsipulilla ja tuoreilla yrteillä ja nauti.