Muita kiinnostavia reseptejä

Juvetsi – kreikkalainen orzo jyväpasta uunissa
- Työaika: 30 min
- Paistoaika: 1 h 30 min

Kana-seesamipasta
- Työaika: 30 min

Pikantti valkosipuli-katkarapupasta
- Työaika: 30 min

Avokado-halloumi-pasta
- Työaika: 30 min
400 g | Melissa spagetti pinaatti |
---|---|
40 g | Ohuita punasipulirenkaita |
20 g | Hengstenberg balsamico bianco appelsiini etikkaa |
280 g | Paliria jättipapuja tomaattikastikkeessa |
1/2 dl | Filos sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä |
200 g | Kylmäsavulohisuikaletta |
1/2 dl | Kevätsipulia |
Vastajauhettua mustapippuria ja maun mukaan suolaa | |
20 g | Tilliä tai lehtipersiljaa |
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja marinoi punasipulirenkaat balsamico biancolla.
Kuumenna jättipavut pannulla tilkassa ekstra-neitsytoliiviöljyä. Lisää kevätsipuli ja kylmäsavulohisuikaleet. Paista pari minuuttia, lisää pasta, pyöräytä ja annostele lautaselle.
Koristele tillillä ja kevyesti appelsiini balsamicolla pikkelöidyillä punasipuliviipaleilla.