Muita kiinnostavia reseptejä

Juvetsi – kreikkalainen orzo jyväpasta uunissa
- Työaika: 30 min
- Paistoaika: 1 h 30 min

Kana-seesamipasta
- Työaika: 30 min

Pikantti valkosipuli-katkarapupasta
- Työaika: 30 min

Avokado-halloumi-pasta
- Työaika: 30 min
400 g | Melissa spagettia, porkkana |
---|---|
1 dl | Filos oliiveja |
1/2 dl | Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä |
2 dl | Kesäkurpitsaviipaleita |
80 g | Filos marinoitua latva-artisokkaa |
30 g | Pistaasipähkinää rouhittuna |
100 g | Filos anari ricotta -juustoa |
Mustapippuria rouhittuna, suolaa tarvittaessa | |
Lehtipersiljaa |
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda kesäkurpitsaviipaleet ja artisokansydän kasarissa tai wokkipannulla ekstra-neitsytoliiviöljyssä.
Lisää pistaasipähkinärouhe, oliivit ja anari ricotta –juusto murennettuna. Mausta suolalla ja vasta rouhitulla mustapippurilla.
Lisää keitetty pasta joukkoon ja sekoita. Koristele lehtipersiljalla.