Muita kiinnostavia reseptejä

Juvetsi – kreikkalainen orzo jyväpasta uunissa
- Työaika: 30 min
- Paistoaika: 1 h 30 min

Kana-seesamipasta
- Työaika: 30 min

Pikantti valkosipuli-katkarapupasta
- Työaika: 30 min

Avokado-halloumi-pasta
- Työaika: 30 min
Salaatti- ja buffapöydän helppo herkku. Jyväpastan voi keittää jo edellisenä päivänä ja jättää jääkaappiin maustumaan. Aurinkokuivatut tomaatit ja paahdettu paprika antavat salaatille hapokkuutta ja täyteläisyyttä. Maustettu jyväpasta ja säilötyt kasvikset ovat mainion pohja monille buffapöydän salaateille.
Tässä reseptissä ravunpyrstöt saavat makua limestä ja tuoreista yrteistä. Merenelävät, tuoreet yrtit ja sitrushedelmät antavat salaatille välimerellisen tuulahduksen!
500 g | Filos orzo jyväpastaa |
---|---|
200 g | ravunpyrstöjä suolaliemessä |
0,5 dl | Filos sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä |
0,5 dl | Hengstenberg balsamico bianco appelsiini |
2 kpl | limeä |
200 g | Royal aurinkokuivattua tomaattisuikaletta |
220 g | Royal paahdettua paprikasuikaletta |
20 g | tuoretta korianteria |
20 g | tuoretta lehtipersiljaa |
Keitä jyväpasta pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta sitruuna oliiviöljyllä, appelsiini balsamicolla ja limen mehulla.
Valuta aurinkokuivattu tomaatti ja paahdettu paprika ja sekoita kevyesti pastan kanssa. Anna maustua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia. Pasta on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Ennen tarjoilua, valuta ravunpyrstöt ja lisää pastan joukkoon. Koristele tuoreella korianterilla ja lehtipersiljalla.