Skip to content
Gavrielides Foods
Menu opener
  • Search opener
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • FI
  • EN
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Yhteystiedot

Valkosipuli-fetapasta

Aurinkokuivattu tomaatti sopii mainiosti moneen reseptiin. Se on kätevä ruokavara, jolla on pitkä säilyvyysaika. Siitä saa myös kivasti väriä ja makua moneenkin ruokaan ja ateriaan. Mausteliemessä tomaatit ovat mehukkaita ja antavat kasvisruoille umamista täyteläisyyttä.

Kuvan ateriassa on käytetty vihreää pinaattispagettia. Pinaattispagetti pysyy keitettäessä sopivan napakkana ja irtonaisena. Royal aurinkokuivattuja tomaatteja löytyy markkinoilta kokonaisina, suikaleina ja kuutioina. Kuvan purkissa on sininen etiketti. Voit käyttää tässä reseptissä myös vihreällä etiketillä varustettuja tomaatteja. Ne on jo valmiiksi maustettu basilikalla. Fetajuusto antaa annokselle mukavasti suolaisuutta ja valmiiksi marinoidut valkosipulit pikanttia makua.

  • clock Valmistusaika
    • Työaika: 30 min
Valmistusaineet
Valmistusohje

Valmistusaineet

Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon
400 g Spagettia
1/2 dl Filos ekstra-neitsytoliiviöljy
50 g Filos valkosipulia chilimarinadissa
2 dl Royal aurinkokuivattua tomaattia
4 dl Filos fetajuustoa kuutioina
4 dl Tuoretta pinaattia
Mustapippurirouhetta ja maun mukaan suolaa
20 g Rucolaa, kevätsipulia tai tilliä

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Laita pannulle sitruunainen oliiviöljy ja lisää aurinkokuivatut tomaatit ja valkosipuli.

Kuumenna hetki ja lisää tuore pinaatti ja keitetty pinaattipasta. Sekoita kevyesti.

Lisää lopuksi fetakuutiot ja pyöräytä kevyesti.

Lyö lautaselle, koristele kevätsipulilla ja tuoreilla yrteillä ja nauti.

Reseptin on laatinut

@masachef

Reseptin on laatinut

@masachef

Muita kiinnostavia reseptejä

Kasvis-papu-bowl halloumi-juustolla

Kasvis-papu-bowl halloumi-juustolla

  • Työaika: 30 min
Moussaka (tai musaka)

Moussaka (tai musaka)

  • Työaika: 1 h
  • Paistoaika: 50 min
Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

  • Työaika: 10 min
Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

  • Työaika: 10 min
Gavrielides>
E. Gavrielides Oy
Kisällintie 6
01730 Vantaa
Finland
  • Tel. +358 (0)9 2766 110
  • info@egavrielides.fi
  • Katso tarkemmat yhteystiedot »
  • Oiva-raportti »
  • Tietosuojaseloste »
  • Filos Facebook
  • Gavrielides Foods Facebook
  • Linkedin
  • Filos Instagram
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Yhteystiedot
Back to top