Citterio Prosciutto di San Daniele 70g
San Danielen kinkku on yksi italialaisen gastronomian mestariteoksia. Kinkulla on pitkät perinteet San Danielen alueella Italiassa. Kinkun ainutlaatuiseen makuun vaikuttaa valmistusalueen erityinen ilmasto, joka on sekoitus Alpeilta puhaltavaa kylmää ilmaa ja Adrianmeren lämpimiä, kosteita virtauksia. Liha valmistetaan tarkoin valikoiduista raaka-aineista suolaamalla ja ilmakuivaamalla. Raaka-aineena käytettävät porsaan reidet ovat lähtöisin tietyiltä pohjoisitalialaisilta tiloilta, jotka ovat erikoistuneet porsaiden jalostamiseen. Porsaille esimerkiksi syötetään vain laadukasta rehua, jotta liha on laadukkainta mahdollista. Lihaa kyspytetään vähintään 13 kk. Prosciutto di San Danielella on Euroopan Unionin suojattu alkuperänimitys.