Muita kiinnostavia reseptejä

Värikkäät halloumi-vartaat
- Työaika: 15 min
- Paistoaika: 15 min

Mureat lampaanpotkat pääsiäispöytään
- Työaika: 30 min
- Paistoaika: 4 h

Bulgur & kvinoa -salaatti
- Työaika: 20 min

Hummus
- Työaika: 10 min
400 g | Hengstenberg punakaalia |
---|---|
100 g | tuoretta sipulia, kevätsipulia / sipulinvarsia tai purjosipulia |
1 | pieni keltasipuli |
100 g | porkkanaa |
200 g | tuoretta valkokaalia |
200 g | tuoretta punakaalia |
400 g | etikkapunajuuria suikaleina |
1,5 dl | vettä |
Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä paistamiseen | |
persiljaa, tilliä, mustapippuria ja laakerinlehti | |
Filos hunajaa maun mukaan | |
Dodoni kreikkalaista jogurttia tarjoiluun |
Pilko sipulit, kaalit ja porkkanat ja kuullota Filos oliiviöljyllä pannulla tai padassa.
Laita kuullotetut vihannekset kattilaan. Huuhtele pannu noin desilitralla vettä ja kaada huuhdeliemi vihannesten joukkoon. Lisää kattilaan loput valmistusaineet ja anna kiehua hiljalleen noin tunnin verran. Keitto on valmis, kun vihannekset ovat pehmentyneet.
Mikäli haluat keitosta lihaisan, paista viipaloitua Lecker bratwurstia pannulla ja lisää lopuksi keittoon.
Tarjoa höyryävä borssi Filos jogurtin!