Muita kiinnostavia reseptejä

Pizza Salame
- Työaika: 30 min

Pizza Gamberi E Aglio
- Työaika: 30 min

Pizza Tonno E Limone
- Työaika: 30 min

Pizza Carciofi Con Feta
- Työaika: 30 min
Stifado on kreikkalainen pataruoka, jonka reseptissä on käytetty runsaasti sipulia. Sen voi tehdä melkein mihin tahansa lihaan, vaaleaan tai punaiseen, ja kysymisaika riippuu aineksista. Stifadon annetaan hautua miedolla lämmöllä pikkuhiljaa ja kypsyessä maut ja aromit sekoittuvat ihanasti yhteen.
Tämän stifadon reseptissä on käytetty pääraaka-aineina kanaa sekä valmiiksi keitettyjä ja maustettuja jättipapuja ja stifado-sipuleita. Makunsa pata saa muskotista, sitruunan kuoresta ja timjamista.
600 g | broilerin rintafilee- tai paistipaloja |
---|---|
Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä paistamiseen | |
400 g | Palirria stifado-sipuleita |
400 g | Palirria jättipapuja tomaattikastikkeessa |
100 g | porkkanoita suikaleina tai kuutioina |
150 g | punasipulia |
mausteet: maustepippuria, muskottia, persiljaa, sitruunan kuorta raastettuna, timjamia, suolaa |
Ruskista broilerit ekstra-neitsytoliiviöljyssä, lisää porkkanasuikaleet ja muut mausteet paitsi persilja. Paista kunnes porkkanat ovat puolikypsiä. Lisää jättipavut tomaattikastikkeessa ja stifado-sipulit. Kuumenna, tarkista maku ja mausta persiljalla.
Tarjoa Filos jyvämakaronin ja paahdetun Elviart pitaleivän kera.
Maukkaat stifado-sipulit sopivat erinomaisesti myös kalan ja kasvisten kanssa. Stifado-pata kasviksista tai lohi-stifado – kannattaa kokeilla!