Muita kiinnostavia reseptejä

Pizza Salame
- Työaika: 30 min

Pizza Gamberi E Aglio
- Työaika: 30 min

Pizza Tonno E Limone
- Työaika: 30 min

Pizza Carciofi Con Feta
- Työaika: 30 min
Tässä on hyvä vinkki, mitä voi tehdä ylijääneestä graavilohesta. Graavilohi on siitä kiva, että sen kanssa voi tarjoilla melkein mitä vain, ja lisäksi se on monen suomalaisen herkkuruokaa.
Tämän bowlin ”pohjana” on jyväpasta, joka on maustettu aglio, olio & pepperoncinolla ja sitruunaisella ekstra-neitsytoliiviöljyllä. Lohi on saanut tällä kertaa kaveriksi punajuurihumusta, kreikkalaisia oliiveja ja jättipapuja.
60 g | savustettua lohta |
---|---|
10 g | Filos vihreitä kreikkalaisia oliiveja |
10 g | Filos Kalamata-oliiveja |
50 g | Paliria jättipapuja tomaattikastikkeessa |
15 g | marinoituja sipulinrenkaita |
20 g | Casa Gourmet punajuurihumusta |
10 g | kirsikkatoimaatteja |
koristekasviksia |
Katso välimerellisen meze-bowlin pohjien ohjeet täältä. Kuvan reseptissä on käytetty jyväpastapohjaa. Pohjan voi valmistaa jo hyvissä ajoin ennen tarjoiluja.
Annostele haluamasi määrä pohjaa ja asettele sen päälle lohi, oliivit, pavut, kirsikkatomaatit, humus ja sipulirenkaat omiksi ryhmiksi. Koristele tuoreilla yrteillä tai koristekasviksilla.