Muita kiinnostavia reseptejä

Pizza Salame
- Työaika: 30 min

Pizza Gamberi E Aglio
- Työaika: 30 min

Pizza Tonno E Limone
- Työaika: 30 min

Pizza Carciofi Con Feta
- Työaika: 30 min
Halloumijuusto on kyproslaisten ylpeys ja saaren todellinen helmi. Wokki-ruoka koostuu usein niistä aineksista, joita jääkaapista löytyy. Halloumijuusto on mainio kasvisten ja juuresten maustaja.
Tässä reseptissä on tuttujen juuresten kanssa paahdettu pinjansiemeniä ja punasipulia. Raastettu halloumijuusto antaa wokille täyteläisyyttä, eikä suolaa tarvitse erikseen lisätä. Sitruunalla maustettu ekstra-neitsytoliiviöljy ja tuoreet yritit viimeistelevät makuelämyksen.
250 g | perunaa |
---|---|
250 g | porkkanoita |
150 g | bataattia |
50 g | punasipulia |
400 g | Filos halloumia |
20 g | pinjansiemeniä |
Filos sitruunalla maustettua oliiviöljyä | |
limepippuria | |
lehtipersijaa |
Suikaloi perunat ja vihannekset reilun kokoisiksi pölkyiksi. Halloumin voit pilkkoa maun mukaan suikaleiksi tai kuutioiksi.
Kuumenna öljy wokki-pannussa, reilussa kasarissa tai paistinpannulla. Aloita wokkaus perunoista ja porkkanoista, n. 5-10 min. Lisää bataatit, fenkolit ja punasipulit. Pyörittele vihanneksia silloin tällöin kunnes ne ovat melkein kypsiä ja lisää halloumijuusto. Mausta limepippurilla.