Muita kiinnostavia reseptejä

Pizza Salame
- Työaika: 30 min

Pizza Gamberi E Aglio
- Työaika: 30 min

Pizza Tonno E Limone
- Työaika: 30 min

Pizza Carciofi Con Feta
- Työaika: 30 min
Halloumijuusto on aito kyproslainen herkku, johon suomalaiset ovat rakastuneet. Parasta se on suoraan grillistä tai pannulta nautittuna. Tähän reseptiin voit käyttää halloumia kuutioina tai viipaleina. Toki suikaleet tai ihan vaan murennettu halloumikin sopivat bowlin ainekseksi.
Bowlin ”pohjassa” on täysjyväbulguria, viinietikkaa, limen mehua sekä tuoretta oreganoa ja persiljaa. Kuvan annoksesta löytyy halloumin lisäksi aurinkokuivattuja tomaatteja, viinilehtikääryleitä, paprikaa ja kirsikkatomaatteja. Tuoreen paprikan voi korvata Royal paahdetulla paprikalla.
15 g | Roayl aurinkokuivattuja tomaatteja |
---|---|
75 g | Filos halloumi-juustoa |
2 - 3 kpl | Paliria viininlehtikääryleitä |
40 g | Avokadoa (noin puolikas) |
10 g | kirsikkatomaatteja |
10 g | paprikaa viipaloituna |
20 g | vegaanista majoneesia |
Filos sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä | |
koristekasviksia | |
sitruunaviiplae |
Tässä bowlissa on käytetty pohjana maustettua bulgur & kvinoaa. Katso ohje täältä Välimerelliset meze bowlit.
Annostele syvän lautasen pohjalle haluamasi määrä bowlin ”pohjaa”. Kuutioi halloumi ja ruskista se ekstra-neitsytoliiviöljyssä pannulla. Suikaloi paprikat ja avokado ja halkaiset kirsikkatomaatit.
Asettele pohjan päälle ryhmiksi halloumikuutiot, aurinkokuivatut tomaatit, viininlehtikääryleet, paprikat, kirsikkatomaatit ja avokado omiksi ryhmikseen. Mausta sitruuna-ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja viimeistele annos majoneesiraidoilla ja tuoreilla yrteillä.