Muita kiinnostavia reseptejä

Juvetsi – kreikkalainen orzo jyväpasta uunissa
- Työaika: 30 min
- Paistoaika: 1 h 30 min

Kana-seesamipasta
- Työaika: 30 min

Pikantti valkosipuli-katkarapupasta
- Työaika: 30 min

Avokado-halloumi-pasta
- Työaika: 30 min
300 g | Filos täysjyväbulguria |
---|---|
Filos sitruuna ekstra-neitsyt oliiviöljyä | |
600 g | vaaleaa parsaa tölkissä |
300 g | Filos fetajuustoa murustettuna |
200 g | Royal viipaloitua pepperonia |
80 g | Klümper ilmakuivattua kinkkua |
persiljaa hienonnettuna | |
100 g | kevätsipulia hienonnettuna |
100 g | Filos vihreitä oliiviviipaleita |
persillade yrttisuolaa | |
0,2 dl | parsan lientä tölkistä |
6 dl | Dodoni kreikkalaista jugurttia |
0,1 dl | laktoositonta kermaa |
50 g | Filos kefalotiriä |
Keitä Filos täysjyväbulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
Mausta keitetty bulgur ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja lisää parsapalat, kevätsipuli, pepperoni- ja oliiviviipaleet sekä ilmakuivattu kinkku suikaleina.
Lisää persilja, fetamuru ja mausteet.
Laita maustettu bulgur voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle jogurttikerma–parsaliemi.
Paista 180C asteessa noin 15–20 minuuttia ja viimeistele Filos kefalotiri-juustolastuilla.