Skip to content
Royal

Royal


Tsatsoulis Bros on valmistanut vuodesta 1925 lähtien laadukkaita säilöttyjä vihanneksia, oliiveja ja tomaatteja. Suolaliemeen, etikkaan ja kasviöljyyn säilötyt vihannekset ovat osa perinteistä, välimerellistä ruokavalioita. Suomessa Tsatsoulis Brosin tuotteet löytyvät kaupoista Royal-tuotemerkillä. Royal tuotteet on tehty tarkoin valikoiduista raaka-aineista, säilyttäen kasvisten korkean ravintoarvon ja ainutlaatuisen maun.
Tsatsoulisin liiketoiminnan ydin on vastuullisuus ja luotettava toimitusvarmuus. Samalla yritys on sitoutunut tiukkoihin laatu- ja tuotantostandardeihin. Tuotteita kehitetään jatkuvasti, ja uuteen infrastruktuuriin ja henkilöresursseihin investoidaan ja sitoutetaan varoja.
Royal-tuotesarjasta löydät ihanat välimerelliset maut elävöittämään ruokahetkiäsi! Sarjaan kuuluvat herkulliset aurinkokuivatut tomaatit, vahvat ja miedot pepperonit, paprikat ja jalapenot sekä pyörökapriksen avautumaton nuppu eli kapris. Juustotäytteiset pepperonit ja paprikat ovat meze-lautasen kestosuosikkeja. Royalin aidoista mauista voi nauttia niin kotikeittiöissä kuin ammattikeittiössä. Tuotteet löytyvät sekä kuluttaja- että suurkeittiöpakkauksista.

Aurinkokuivatut tomaatit kuivataan auringon alla

Tomaatit poimitaan kypsinä, halkaistaan, suolataan ja kuivatetaan luonnollisesti Välimeren auringon alla. Sopii mainiosti pastan kanssa, risottoihin ja orzottoihin sekä maustamaan salaatteja ja leivonnaisia.

Royal aurinkokuivatut tomaatit

Kreikkalaiset vihreät pepperoni-paprikat

Kreikkalainen vihreä pepperoni-paprika on joka kokin erinomainen ruokavara. Säilötyt pepperonit voi laittaa sellaisenaan pitsan päälle tai kääräistä tortillan, pitaleivän tai kebabin väliin. Viipaloidut pepperonit maustavat mainiosti salaatit ja pataruoat.

Tuotteet
Back to top