Skip to content
Jannis

Jannis

Jannis on tunnettu kreikkalainen välipalapatukoiden valmistaja. Yrityksen taival alkoi 1965 Thessalonikista. Toiminta alkoi perinteisten seesamipatukoiden valmistuksella. Näitä suussa sulavia patukoita kutsutaan nimellä ”pasteli” ja ovat edelleen yrityksen parhaiten menestyviä tuotteita.

Sittemmin tuotevalikoima on laajentunut vastaamaan tämän päivän asiakkaiden makuja ja elämäntapoja. Jannis tuotevalikoima sisältää seesamipatukoiden lisäksi pähkinä- ja nougatpatukoita. Herkulliset pehmeät pähkinä- ja proteiinipitoiset patukat ovat uusimmat tulokkaat.

Jannis-tuotteissa kaikki alkaa raaka-aineista – kooltaan pienistä mutta ravintorikkaista seesaminsiemenistä, huolella valituista pähkinöistä sekä kuivatuista hedelmistä ja marjoista. Patukat ja tikut sisältävät superfoodeja –karpaloa, tyrniä ja aroniaa- jotka auttavat jaksamaan arjen kiireessä ja pitävät kehon energiatasapainon korkealla. Maut ja raaka-aineet ovat luonnon puhtaita tuotteita.

Jannis seesamitikut

Seesamitikut ovat hyvä proteiinien ja kuitujen lähde. Yksi pakkaus sisältää kuusi kapeaa tikkua, jotka voi jakaa kaverin kanssa tai popsia päivän mittaan, kun keho tarvitsee buustausta. Pakkaus mahtuu reppuun ja laukkuun.

  • Matkalle mukaan
  • Retkelle evääksi
  • Huikopalaksi treenien jälkeen

Seesami- ja pähkinäpatukat

Seesaminsiemeniä, pähkinöitä ja mantelia sisältävät Jannis-patukat ovat säilöntä- ja lisäaineettomia. Ne sopivat mainiosti pieneksi välipalaksi tai lisäenergiaksi jokaiselle, joka haluaa vaihtelua, ja terveellisemmän vaihtoehdon.

Tarjoiluvinkkejä

Seesami- ja pähkinäpatukoista voi helposti rakentaa näyttäviä ja maistuvia jälkiruokia, aamiaisia ja välipaloja. Meidän vinkkimme löydät resepteistämme.

Valkosuklainen seesamiherkku
Back to top