Skip to content
Ca-Sa Välimeren Herkut

Ca-Sa Välimeren Herkut

Ca-Sa Välimeren Herkut on suomalainen välimerellisten kasvisten marinoija ja herkullisten kastikkeiden ja tahnojen valmistaja. Yrityksen juuret johtavat sen perustajan kautta Italiaan. Toiminta alkoi yhden miehen kotikeittiöstä, josta se on kasvanut yli 30 henkilöä työllistäväksi elintarviketaloksi.

Vuonna 1996 Suomessa tuolloin asuva italialainen Carmelo Saglimbeni huomasi markkinoilta puuttuvan marinoidut oliivit. Carmelo otti yhteyttä Gavrielidesiin ja osti ensimmäiset oliivinsa marinointia varten. Gavrielides Foodsin toiminta, välimerellisten elintarvikkeiden maahantuonti ja jakelu, oli alkanut jo kymmen vuotta aiemmin. Carmelo oli tyytyväinen kreikkalaisiin oliiveihin ja näin yhteistyö yhden miehen keittiön ja Gavrielides Foodsin kanssa pääsi alkuun. 2008 Carmelo päätti palata kotimaahansa, mutta marinoidut oliivit ja valkosipulinkynnet sekä välimerelliset salaatit olivat jo tulleet tutuksi monelle suomalaiselle. Gavrielides Foods päätti ostaa yrityksen.

Ca-Sa Välimeren Herkkujen vahvuus on sen joustavassa tuotekehityksessä. Yhdessä asiakkaiden kanssa räätälöidyt tuotteet muodostavat suuren osan yrityksen liiketoiminnasta. Tuotteita valmistetaan sekä asiakkaiden omilla tuotemerkeillä että yrityksen omilla brändeillä Välimeren Herkut ja Casa Gourmet.

Casa Gourmet

Casa Gourmet tuotteet koostuvat välimerellisillä mauilla maustetuista tahnoista ja dipeistä.  Valkosipuli on aina ollut yksi Välimeren Herkkujen tuotteiden perusaines, ja se maistuu kevyesti esimerkiksi Casa Gourmet aioleissa. Perusaiolin lisäksi sarjasta löytyvät mukavasti mausteinen chiliaioli ja herkullinen vegaaninen aioli. Hummus on itäisen Välimeren suosittu tahna. Casa Gourmet hummuksessa on käytetty kevyesti paahdetuista seesaminsiemenistä tehtyä tahinia. 180 g uudelleen suljettava rasia on sopiva annos dipattavaksi hyvän leffan kanssa tai tarjoiltavaksi illanistujaisiin.

Casa Gourmet dippikastikkeet syntyivät yhteistyössä keittiömestareiden kanssa. Reseptejä hiottiin kunnes maut ja koostumus kohtasivat niille asetetut vaatimukset. Kuudesta eri vaihtoehdosta löytyvät chipotle, BBQ, ranch ja vegaanisia vaihtoehtoja. Yksi pakkaus sisältää vain 50 g. Tarjolle kannattaa laittaa useita eri dippejä. Niistä saa kivasti väriä ja makuja sipsien, leipätikkujen ja valmiiksi pilkottujen kasvisten kylkeen.

Casa Gourmet kastikkeet on pakattu litran pulloihin, joilla on helppo maustaa salaatit, kalat ja paahdetut kasvikset.

Tuotteet
Back to top