Kaikella tapaa kasvispataa

Kaikella tapaa kasvispataa

Valmistusaineet

1 sipuli
1 dl Filos mietoja valkosipulinkynsiä
paistamiseen Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä
kauden kasviksia / juureksia, myös valmiit pakastesekoitukset käyvät hyvin
3 dl tomaattimurskaa
1 kpl kasvislientä/fondia
1 dl Royal aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1/2 dl Royal pepperonia viipaleina
1/2 dl Royal paahdettua punaista tai keltaista paprikaa
1 dl Palirria stifado-sipuleita
1 dl Palirria jättipapuja tomaattikastikkeessa
hyppysellinen yrttejä (esim. oreganoa, timjamia)
1 tl suolaa
ripaus sokeria tai hunajaa

Valmistusaika: 45 min

Valmistusohje

Freesaa sipulit ja valkosipulit. Lisää tomaattimurska, kasvikset ja mausteet.  Anna hautua lähes kypsäksi.

Lisää lopuksi aurinkokuivatut tomaatit, pepperoniviipaleet, stifado sipulit ja jättipavut. Tarkista maku.

Koristele persiljalla ja Filos kalamata oliiveilla.

Tarjoa Olympus tzatzikin ja jyväpastan kanssa.