Meze alkupalat

Meze alkupalat

Valmistusaineet

280 g Palirria viininlehtikääryleitä
1 prk Filos artisokkaa
200 g Filos fetajuustoa
260 g Palirria jättipapuja vinaigrette-kastikkeessa
160 g Royal juustotäytteisiä paprikoita
Vihreitä kreikkalaisia oliiveja
Klümper ilmakuivattua kinkkua
maalaisleipää

Valmistusaika: 15 min

Valmistusohje

Asettele ruoat kauniisti lautaselle ja nauti!

Erilaisista mezeistä kokoat helposti alkupalat suuremmallekin porukalle. Mezeistä voi koota myös koko aterian. Illanistujaisissa on helppoa kun kaikki voivat valita lautasilta mitä haluavat. Esimerkiksi erilaiset juustot, aurinkokuivatut tomaatit ja hummus sopivat erinomaisesti mezepöytään. Vain mielikuvitus on rajana, joten kokeile rohkeasti uusia makuja!