Anari ricotta-lihamureke

Anari ricotta-lihamureke

Valmistusaineet

600 g naudan jauhelihaa
1 porkkana
1 sipuli
1 kananmuna
1 tl sinappia
1 dl ruokakermaa
1 dl korppujauhoja
1 pkt (200 g) Filos anari ricotta-juusto
puolikas punainen paprika
1 dl Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä
suolaa, pippuria, oreganoa ja anista

Valmistusaika: 45 min

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet paitsi anari ricotta -juusto ja paprika kulhossa. Laita massa leivinpaperin päälle ja muotoile suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä kuutioitu anari ricotta  -juusto ja paprika massan päälle. Rullaa massa lihamurekkeen muotoon leivinpaperin avulla ja nosta sitten lihamurekevuokaan. Paista uunissa 180 ° c asteessa n. 1 tunti. Tarjoile rulla esim. perunamuusin tai lohkoperunoiden ja salaatin kera.