Graavisiika

Graavisiika

Valmistusaineet

400 g nypittyä siikafilettä
2 rkl Filos Deluxe ekstra-neitsytoliiviöljy sitruuna 250ml
2 tl Hengstenberg balsamico bianco appelsiini 250ml
1 rkl suolaa / merisuolaa / sormisuolaa
1 tl sokeria
rouhittua pippuria
tilliä

Valmistusaika: 15 min + maustuminen yön yli

Valmistusohje

Pyyhi fileet talouspaperilla – poista ruodot.

Mausta öljyllä ja tipotellen appelsiini balsamicolla.

Ripottele fileiden päälle vielä suola, sokeri ja pippuri ja reilusti tilliä.

Laita fileet vastakkain ja kääri leivinpaperiin tiukasti. Anna kalan maustua yön yli jääkaapissa.

Leikkaa ohuiksi siivuiksi ja tarjoa tillillä maustetun Filos jogurtin kanssa.

Raasta koristeeksi sitruunan kuorta.