Munakoisokroketit

Munakoisokroketit

Valmistusaineet

320 g Palirria munakoisomurskaa
1 dl korppujauhoja
1 dl Filos kefalotiri-juustoa karkeaksi raastettuna
2 kpl kananmunaa
1 rkl leivinjauhetta
1 pieni tanko kevätsipulia
1 pieni kourallinen tuoretta persiljaa
murskattua mustapippuria maun mukaan
korppujauhoja leivittämiseen
Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä paistamiseen

Valmistusaika: 28 minuuttia

Valmistusohje

  • Sekoita ainekset keskenään isossa kulhossa. Kun aineksista on syntynyt tasaista muussia, on takina valmis.
  • Tee taikinasta palleroita pyörittäen takinaa käsissäsi.
  • Kuumenna öljy kattilassa tai syvässä kasarissa.
  • Pyörittele palleroita korppujauheessa ja paista runsaassa oliiviöljyssä kunnes ne ovat kauttaaltaan kullanruskeita.

Tarjoile tuoreen leivän ja kreikkalaisen salaatin kanssa!