Skip to content
Gavrielides Foods
Menu opener
  • Search opener
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • FI
  • EN
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Yhteystiedot

Scrocchiarella rustica halvavaahdolla ja tuoreilla marjoilla

  • clock Valmistusaika
    • Työaika: 15 min
Valmistusaineet
Valmistusohje

Valmistusaineet

Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon
35 g Scrocchiarella Rusticaa
20 g valkosuklaata
ripaus sitruunankuorta
1 dl Filos sitruunajogurttia
20 g vaniljahalvaa
20 g tuoreita mansikoita
20 g tuoreita mustikoita
5 g tomusokeria koristeluun

Valmistusohje

Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja murenna vaniljahalva joukkoon. Raasta joukkoon sitruunan kuori ja lisää jogurtti. Laita vaahto pursottimeen ja kasaa rustica-leipä kuvan mukaisesti. Koristele tomusokerilla.

Muita kiinnostavia reseptejä

Hasselpähkinä kierrevohveli jäätelö

Hasselpähkinä kierrevohveli jäätelö

  • Työaika: 5 min
  • Paistoaika: 6 h
Espresso kierrevohveli jäätelö

Espresso kierrevohveli jäätelö

  • Työaika: 5 min
  • Paistoaika: 6 h
Makea flatbread, jogurtti-marmeladi-mustikka

Makea flatbread, jogurtti-marmeladi-mustikka

  • Työaika: 10 min
Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

  • Työaika: 10 min
Gavrielides>
E. Gavrielides Oy
Kisällintie 6
01730 Vantaa
Finland
  • Tel. +358 (0)9 2766 110
  • info@egavrielides.fi
  • Katso tarkemmat yhteystiedot »
  • Oiva-raportti »
  • Tietosuojaseloste »
  • Filos Facebook
  • Gavrielides Foods Facebook
  • Linkedin
  • Filos Instagram
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Yhteystiedot
Back to top