Skip to content
Gavrielides Foods
Menu opener
  • Search opener
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • FI
  • EN
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Yhteystiedot

Vahvennettu aamiainen

  • clock Valmistusaika
    • Työaika: 15 min
Valmistusaineet
Valmistusohje

Valmistusaineet

Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon
kolmen munan munakas
3 kpl Lecker minibratwurstia
50 g Filos jättipapuja tomaattikastikkeessa
100 g paistettua perunaa
50 g Hengstenberg hapankaalia
20 g yrttisalaattia
20 g Filos fetaa murustettuna
kylkeen Scrocchiarella-rusticaa

Valmistusohje

Keitä perunat melkein kypsiksi ja murskaa feta.

Valmista munakas, ruskista pannulla bratwurstit ja paahda keitetyt perunalohkot uunissa tai oliiviöljyssä pannulla. Kasaa lautaselle tuhti annos bratwurstia, papuja, perunaa, hapankaalia ja yrttisalaattia. Viimeistele murustetulla fetajuustolla ja lisää kylkeen paahdettua Scrocchiarella leipää.

Muita kiinnostavia reseptejä

Vegaaninen grillivuusto pitataskussa

Vegaaninen grillivuusto pitataskussa

  • Työaika: 10 min
  • Paistoaika: 5 min
Kreikkalainen salaatti pitataskussa

Kreikkalainen salaatti pitataskussa

  • Työaika: 10 min
Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

Flatbread artisokalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

  • Työaika: 10 min
Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

Flatbread ilmakuivatulla kinkulla ja pepperonilla

  • Työaika: 10 min

Näillä tuotteilla onnistut

Lecker minibratwursti 250g
Lecker minibratwursti 250g
Filos jättipapuja tomaattikastikkeessa 280g
Filos jättipapuja tomaattikastikkeessa 280g
Hengstenberg mieto hapankaali 400g
Hengstenberg mieto hapankaali 400g
Gavrielides>
E. Gavrielides Oy
Kisällintie 6
01730 Vantaa
Finland
  • Tel. +358 (0)9 2766 110
  • info@egavrielides.fi
  • Katso tarkemmat yhteystiedot »
  • Oiva-raportti »
  • Tietosuojaseloste »
  • Filos Facebook
  • Gavrielides Foods Facebook
  • Linkedin
  • Filos Instagram
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Brändit
  • Reseptit
  • Ammattilaiset
  • Tietoa meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Yhteystiedot
Back to top