Gavrielides Foods on perheyritys, joka on tullut tunnetuksi Suomessa uraauurtavana kreikkalaisten elintarvikkeiden maahantuojana. Olemme tehneet välimerellistä ruokakulttuuria tutuksi suomalaisille jo vuodesta 1986 lähtien. Valikoimastamme löytyy tunnettuja perinteisiä välimerellisiä herkkuja kuten fetajuustoa, oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja, mutta myös erikoisuuksia kuten vaikkapa jyvämakaronia ja tahinia.

Välimerellisten herkkujen lisäksi valikoimastamme löytyy keskieurooppalaisia elintarvikkeita. Aidot saksalaiset bratwurstit ja muut laadukkaat lihajalosteet sekä säilötyt vihannekset ovat kuuluneet valikoimaamme jo parin vuosikymmenen ajan. Mövenpick jugurtti on hyvi esimerkki tunnetuista brändituotteistamme.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tärkeimpiä menestystekijöitämme ovat joustava ja luotettava palvelu sekä asiakaslähtöisten ratkaisujen löytäminen. Tämän vuoksi myös tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti uutuuksilla, jotka palvelevat kasvavan asiakaskuntamme tarpeita. Asiakkaitamme Suomessa ovat elintarvikekaupan keskusliikkeet, ravintolat ja tukut sekä muut HoReCa-asiakkaat ja Alko. Lisäksi viemme tuotteitamme Viroon ja lähialueille. 

Tytäryhtiömme Ca-sa Välimeren Herkut valmistaa marinoituja välimerellisiä tuotteita kuten marinoitua artisokkaa, valkosipulia ja oliiveja. Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy aiolia ja erilaisia kastikkeita. Pystymme valmistamaan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä tuotteita. 

Ruoka on meille iloa ja yhdessäoloa, joten osallistumme myös Kreikkaan, Välimereen tai Saksaan liittyviin teemaviikkoihin sekä muihin tapahtumiin. Filosofiamme mukaan jokainen hetki arjessa on syy juhlaan hyvän ruoan merkeissä.

Kisällintie 6, 01730 Vantaa, Finland

Tel. +358 (0)9 2766 110

Fax +358 (0)9 878 1490

Email: info@egavrielides.fi

Tarkemmat yhteystiedot