E. Gavrielides Oy är ett familjeföretag som importerar livsmedel i första hand från Grekland, Tyskland och Cypern. Företagets verksamhet tog sin början år 1986, och har därefter ständigt utvecklats. År 2013 var affärsomsättningen över 12 miljoner euro. Personalen består detta år av 30 personer.

E. Gavrielides Oy är en föregångare inom importen av grekiska livsmedel. Företaget är det första i Finland som systematiskt importerat grekiska specialiteter, så som oliver, pepperoni, soltorkade tomater och fetaost. Förutom de otaliga grekiska produkterna importerar företaget också tyska livsmedel, så som bratwurst, salami, skinka och konserverade produkter. Urvalet utvecklas hela tiden, men de viktigaste produkterna förblir ändå relativt oföränderliga. E. Gavrielides Oy har cirka 500 aktiva artiklar.

De importerade varorna säljs i de flesta livsmedelsaffärer i Finland. För en del av produkterna har vi byggt blåa ”Greklandshyllor”, vilka går att finna i många välutrustade affärer. Både stora och små affärer och restauranger fungerar som kunder för E. Gavrielides Oy. Inex, Kesko, Tuko Logistics och Alko hör till företagets främsta kunder.

Kontakta gärna oss i fall du blev intresserad av vår ”Greklandshylla”. Vi deltar också gärna i temaveckor och andra evenemang som har att göra med Tyskland, Grekland eller Medelhavet i allmänhet.

Kisällintie 6, 01730 Vantaa, Finland

Tel. +358 (0)9 2766 110

Fax +358 (0)9 878 1490

Email: info@egavrielides.fi

Mer kontaktuppgifter