• logo
  • grilli
Brennecke grün Verlauf-ohneDMI.jpg

Kaikki Brennecken makkarat ovat laadultaan ensiluokkaisia, eivätkä sisällä kamaraa tai muita vähempiarvoisia ruhonosia, jauhoja tai maitojauhetta. Valmistusaineina makkaroissa on lihaa, silavaa ja mausteita. Bratwursteissa ja muissa kypsennettävissä makkaroissa oleva vesi tulee tuotteeseen jäämurskasta, jota käytetään makkaramassan jäähdyttämiseen. Bratwurstien harmaa väri johtuu siitä, ettei niihin ole lisätty nitriittisuolaa. Perinteisen aidon saksalaisen bratwurstin lisäksi valikoimistamme löytyy muun muassa viherpippuri-, yrtti- ja minibratwursti.

Brennecken perheyritys on hannoverilainen, vuonna 1856 perustettu perinteikäs saksalainen lihatalo, joka on valmistanut korkealaatuisia lihatuotteita yli 150 vuoden ajan, periaatteella ”Parhaista raaka-aineista syntyvät parhaat tuotteet”. Brennecke käyttää valmistukseen perinteisiä saksalaisia makkarareseptejä, ja tuotantoprosessi sisältää edelleen myös käsityövaiheita. Brennecken mottona onkin ”parasta laatua jo vuodesta 1856”!