Filos laktoositon halloumi-juusto 200g

Filos laktoositon halloumi-juusto 200g

Kyproslainen halloumi on erittäin monikäyttöinen juusto. Sitä voidaan syödä sellaisenaan tuoreiden hedelmien, salaatin tai viinin kanssa. Halloumia voi myös grillata, paistaa ja keittää, koska se ei sula kuumentuessaan. Suolaisuuden vähentämiseksi halloumia voi huuhdella tai liottaa kylmässä vedessä. Nyt Filos halloumi myös laktoosittomana versiona!

Säilytysohje

Säilytys +2 - +6 °C

Ainesosat: Pastöroitu lehmän-, lampaan- ja vuohenMAITO, suola, mikrobiologinen juoksete, laktaasi, minttu.

Allergeenit: Maito ja maitotuotteet (laktoosi mukaan lukien)

Alkuperämaa: Kypros

Ravintoarvot: 100g
Energia 1416 kJ / 341 kcal
Rasva 27,0 g
-josta tyydyttynyttä 16,0 g
Hiilihydraatti 1,5 g
-josta sokereita 1,5 g
Proteiini 22,0 g
Suola 3,0 g

Laktoosi: 0,01 g

Tarkistathan tuotetiedot myös aina pakkauksesta

Tuotekoodi: EG3096

GTIN: 6416710300967

Myyntierän GTIN: 16416710300964

Myyntierä: 8 kpl

Nettopaino: 0.2 kg

Tarkistathan tiedot aina tuoteselosteesta

Ideoita keittiöön