Halloumi-pitaleivät

Halloumi-pitaleivät

Valmistusaineet

200 g Filos halloumia
Royal viipaloitua pepperonia
2 tomaattia
1 punasipuli
250 g Olympus tzatzikia
vihreää salaattia
1 rkl Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä pita-leipien voiteluun

Valmistusaika: 15 min

Valmistusohje

Viipaloi tomaatit ja suikaloi sipuli. Leikkaa halloumi-juusto n. 1 cm paksuiksi viipaleiksi, ja paista viipaleet pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Sivele kevyesti oliiviöljyä pita-leipien pinnalle, ja paista niitä muutama minuutti pannulla tai uunissa. Käännä leipiä kerran paiston aikana.

Halkaise pitaleivät keskeltä ja asettele salaatinlehti, tzatziki, tomaatit, sipuli, pepperonit ja halloumi-juusto pita-leivän taskuun. Tuhdimman pita-leivän saat lisäämällä täytteeksi suikaloitua kalkkunaa tai possua.