Schnitzel Zigeuner Art - Porsaanleikettä voimakkaasti maustetun paprikakastikkeen kera

Schnitzel Zigeuner Art - Porsaanleikettä voimakkaasti maustetun paprikakastikkeen kera

Valmistusaineet

150 g Royal punaista paahdettua paprikaa
70 g Royal mietoa pepperoni viipaletta
1/2 dl paprikoiden lientä
n. 10 kpl Filos valkosipulinkynsiä chilimarinadissa
50 g Filos kivettömiä kalamata oliiveja
1 sipuli kuutioituna
1/2 tl suolaa
pippuria
1 1/2 dl vettä
1 dl smetanaa tai kermaa

Valmistusaika: 20 min

Valmistusohje

Pilko paprikat pieniksi ja laita pataan. Ota purkin maukas paprikaliemi talteen. Lisää pepperonit, valkosipulit, oliivit ja kuutioitu sipuli. Kypsennä, kunnes sipuli on kullankeltaista.

Kaada joukkoon paprikaliemi ja vesi ja anna hautua hetki. Mausta suolalla, viinietikalla ja pippurilla. Keitä kokoon, tarkista maku ja lisää lopuksi smetana tai kerma.

Nauti aitojen saksalaisten bratwurstien, porsaan schnitzelin tai pihvin kera.