Katkarapukevätrullat

Katkarapukevätrullat

Valmistusaineet

450 g Kanaki fillo-taikinaa (pakasteesta)
500 g kuorittuja kypsiä katkarapuja
3 sipulia
3 porkkanaa
2 punaista paprikaa
2 kesäkurpitsaa
4 rkl hienoksi pilkottua persiljaa
3 kananmunan valkuaista
4 rkl Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä paistamiseen
oliiviöljyä voiteluun
suolaa, pippuria

Valmistusaika: 40 min

Valmistusohje

Täytteen valmistus:

Pilko pieneksi sipuli ja paprika. Raasta porkkana ja kesäkurpitsa. Kuullota kasvikset oliiviöljyssä ja lisää lopuksi katkaravut. Mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa kevyesti 2 kananmunan valkuaista ja lisää seokseen. Lisää myös persilja.

Aseta fillo-taikinalevy pöydälle ja taita se kahtia päällekkäin. Laita täytettä levyn keskelle ja taita päät keskelle ja käännä rullaksi. Toista tämä jokaiselle arkille. Voit voidella rullia jäljelle jääneellä kananmunan valkuaisella. Paista rullia öljyssä kunnes ne ovat kullankeltaisia. Valuta tämän jälkeen talouspaperin päällä, jotta suurin osa rasvasta imeytyy niihin. Tarjoile lämpiminä.