Halloumijuustokierteet

Halloumijuustokierteet

Valmistusaineet

450 g Kanaki fillotaikinaa
200 g Filos halloumijuustoa
200 g Filos anari ricotta-juustoa
1.5 dl paksua kreikkalaista jugurttia
3 rkl kuivattua minttua
4 kananmunaa
4 rkl (mustia) seesaminsiemeniä
oliiviöljyä voiteluun
suolaa, pippuria

Valmistusaika: 1 h

Valmistusohje

Sekoita kulhossa raastettu halloumijuusto, ricotta, jogurtti, 3 kananmunaa, minttu ja hieman suolaa ja pippuria. Valmista kieppi levittämällä fillotaikina-arkki pöydälle. Sivele arkille oliiviöljyä ja asettele päälle toinen fillotaikina-arkki ja sivele taas öljyllä. Taita tämän jälkeen pituussuunnassa päällekkäin. Sivele arkki tämän jälkeen uudelleen öljyllä. Levitä 1/6 täytteestä arkin pidemmän reunan laidalle ja rullaa, niin että saat pitkänmallisen täytetyn rullan. Kieritä tämän jälkeen rulla kiepin muotoiseksi. Toista sama 6 kertaa.

Voitele kierteet kananmunalla ja ripottele päälle mustia seesaminsiemeniä. Paista kierteitä uunissa 180 ° c 45 minuuttia.