Halloumi-meloniherkku

Halloumi-meloniherkku

Valmistusaineet

300 g Filos halloumi-juustoa
0.750 dl juoksevaa hunajaa
50 g mantelilastuja
500 g hunajamelonia
500 g verkkomelonia
1 dl pekaanipähkinöitä
siirappia
balsamicokastiketta koristeluun

Valmistusaika: 20 min

Valmistusohje

  1. Liota halloumijuustoa noin kaksi tuntia vedessä, jotta liika suola lähtee pois.
  2. Pilko melonit pieniksi kuutioksi ja paista niitä hetki pannulla jotta ne pehmenevät hieman ja saavat kauniin värin.
  3. Kuivaa juusto paperilla ja leikkaa se neljäksi palaksi, sivele hunajaa juuston pinnalle, molemmin puolin.
  4. Pyörittele juustopalat mantelilastuissa. Paahda uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia. Asettele melonihilloke lautaselle ja sen päälle halloumijuusto.
  5. Asettele pekaanipähkinöitä myös lautaselle ja koristele siirapilla.