Feta-paprikalevite

Feta-paprikalevite

Valmistusaineet

1 kpl Royal keltaista tai punaista paahdettua paprikaa
200 g Filos fetajuustoa
0.500 dl Filos ladolia ekstra-neitsytoliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
ripaus rouhittua mustapippuria
silputtua lehtipersiljaa koristeeksi

Valmistusaika: 15 min

Valmistusohje

Puolita paprika ja murenna fetajuusto monitoimikoneeseen tai sauvasekoittimen kulhoon. Lisää muut aineet paitsi persilja ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Koristele persiljalla ja tarjoile.

 

Levite sopii hyvin esimerkiksi vaalean leivän kanssa. Voit käyttää levitettä myös dippinä ja tarvittaessa ohentaa hieman maidolla. Potkua tahnaan saat lisäämällä mukaan hieman tuoretta chiliä. Paahda chiliä ensin hetki uunissa.