Halloumi-kasvisvartaat

Halloumi-kasvisvartaat

Valmistusaineet

200 g Filos halloumi-juustoa
erivärisiä paprikoita
punasipuli
kesäkurpitsa
Marinadi:
murskattu valkosipulin kynsi
2 rkl sitruunan tai limen mehua
timjamia, rosmariinia, minttua, persiljaa
rouhittua mustapippuria
1/2 dl Filos athinolia ekstra-neitsytoliiviöljyä

Valmistusaika: 30 min

Valmistusohje

1. Sekoita marinadin ainekset huolellisesti keskenään.

2. Pilko halloumi reiluiksi kuutioiksi ja laita marinadiin. Säästä marinadia hieman kypsennyksen jälkeiseen sivelyyn. Anna halloumin marinoitua jääkaapissa noin vuorokauden ajan.

3. Kokoa vartaat laittamalla vuorotellen kasviksia ja juustoa. Tästä määrästä aineksia saa koottua neljä lyhyttä varrasta.

4. Grillaa vartaita noin 10 minuutin ajan useasti käännellen. Sivele loppu marinadi kypsien vartaiden päälle.