Halloumi-mansikkasalaatti

Halloumi-mansikkasalaatti

Valmistusaineet

200 g Filos halloumia
salaattisekoitusta
tuoretta basilikaa
0.500 l mansikoita
pala vesimelonia tai viinirypäleitä
pinjansiemeniä
Filos balsamicokastiketta
80 g Klümper ilmakuivattua kinkkua

Valmistusaika: 20 min

Valmistusohje

Huuhtele ja revi salaatit tarjoiluvadille. Puhdista ja lohko mansikat. Kuutioi vesimeloni. Levitä mansikat ja melonikuutiot (tai viinirypäleet) salaattipedille.

Viipaloi halloumi ja paista kuumalla lämmöllä pinnoitetulla pannulla tai parilalla molemmilta puolilta kunnes pinta on kauniin ruskea. Asettele juusto- ja kinkkuviipaleet salaatin päälle. Paahda pinjansiemenet kevyesti keskilämmöllä ja ripottele pinnalle. Valuta pinnalle balsamicokastiketta juuri ennen tarjoilua.