Välimerellinen pastasalaatti

Välimerellinen pastasalaatti

Valmistusaineet

300 g Abez jyvämakaronia
1 dl Royal aurinkokuivattua tomaattisuikaletta
1 dl Amalthia vihreitä oliiviviipaleita
1 pkt (200 g) Filos fetajuustoa
2 tomaattia
1 punasipuli
4 rkl Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä
1 tl mustapippuria
2 valkosipulinkynttä murskattuna
tuoretta basilikaa, oreganoa ja timjamia maun mukaan

Valmistusaika: 30 min

Valmistusohje

Keitä makaroneja noin 14 minuuttia, huuhtele kylmällä vedellä ja anna jäähtyä. Pilko fetajuusto, punasipuli ja tomaatti kuutioiksi. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja oliiviviipaleet. Valmista kastike: Sekoita öljyyn viinietikka, mustapippuri, valkosipuli ja pieneksi pilkotut yrtit. Sekoita kastike tomaatti-feta-sipuliseokseen ja lisää makaroni lopuksi salaattiin.  Anna salaatin maustua jääkaapissa ainakin tunnin ajan. Voit tehdä salaatin valmiiksi myös edellisenä päivänä. Tarjoile vastapaistetun patongin kera.