Välimerellinen pastasalaatti
Valmistusaineet
300 g | Abez jyvämakaronia | |
1 dl | Royal aurinkokuivattua tomaattisuikaletta | |
1 dl | Amalthia vihreitä oliiviviipaleita | |
1 pkt (200 g) | Filos fetajuustoa | |
2 | tomaattia | |
1 | punasipuli | |
4 rkl | Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä | |
1 tl | mustapippuria | |
2 | valkosipulinkynttä murskattuna | |
tuoretta basilikaa, oreganoa ja timjamia maun mukaan |
Valmistusaika: 30 min
Valmistusohje
Keitä makaroneja noin 14 minuuttia, huuhtele kylmällä vedellä ja anna jäähtyä. Pilko fetajuusto, punasipuli ja tomaatti kuutioiksi. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja oliiviviipaleet. Valmista kastike: Sekoita öljyyn viinietikka, mustapippuri, valkosipuli ja pieneksi pilkotut yrtit. Sekoita kastike tomaatti-feta-sipuliseokseen ja lisää makaroni lopuksi salaattiin. Anna salaatin maustua jääkaapissa ainakin tunnin ajan. Voit tehdä salaatin valmiiksi myös edellisenä päivänä. Tarjoile vastapaistetun patongin kera.