Juustoinen moussaka

Juustoinen moussaka

Valmistusaineet

3 kg perunaviipaleita
1,5 kg Palirria munakoisomurskaa
0,6 kg kypsää naudan jauhelihaa, valmiiksi maustettua
0,5 kg Royal paprikamurskaa
10 g suolaa
50 g tuoreita yrttejä
0,5 kg Filos fetajuustokuutiota, ilman suolalientä
0,5 dl sokeria
2 dl vettä
Jauhelihan mausteet: Royal aglio, olio & pepperoncino, yrtit ja suola.
Kastike: Juustokastike.

Valmistusaika: n. 1 tunti

Valmistusohje

1.      Sekoita maustettu jauheliha, munakoiso – ja paprikamurska keskenään. Lisää seokseen loput ainekset ja lado perunaviipaleiden kanssa gn-vuokaan.

2.      Valmista juustokastike Puljongin Cheddarjuustokastikeesta, Valion Koskenlaskija-murusta ja ohenna laktoosittomalla kermalla.

3.      Paista uunissa ja koristele lopuksi Ca-sa Välimeren herkkujen pähkinättömällä pestolla.

Lisää reseptejä

Reseptissä käytettyjä tuotteita