Halloumi-hapankaalipaahtis

Halloumi-hapankaalipaahtis

Valmistusaineet

8 viipaletta paahtoleipää oman maun mukaan
4 rkl Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä
4 viipaletta Filos halloumia
400 g Hengstenberg hapankaalia
2 rkl sinappia
8 kpl Hengstenberg Knax-pikkukurkkuja

Valmistusaika: 15 minuuttia

Valmistusohje

1.        Levitä leipien päälle voita ja sinappia.

2.        Öljyä paistinpannu ja paista halloumi-viipaleita molemmilta puolilta kuumalla pannulla kunnes ne ovat saanet kullanruskean värin.

3.        Laita halloumi-viipaleet neljän leivän päälle ja levitä päälle hapankaalia. Asettele vielä viimeiseksi jäljelle jäännet paahtoleivät hapankaalin päälle.

4.        Paista leipiä parilalla, kunnes ne ovat saaneet ruskeat raidat. Parilan sijasta, leivät voi paahtaa myös paistinpannulla.

Lisää reseptejä

Reseptissä käytettyjä tuotteita