Suklaiset fillorullat

Suklaiset fillorullat

Valmistusaineet

8 arkkia Kanaki fillo-taikinaa (pakasteesta)
8 rkl sulatettua voita tai margariinia
4 rkl ruskeaa sokeria (esim. tumma muscovado)
200 g suklaa-nougatrouhetta
200 g hienonnettua tummaa suklaata
1 tl kanelia
tomusokeria (pinnalle koristeluun)

Valmistusaika: 1 h

Valmistusohje

  1. Sulata fillo-taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita kulhossa ruskea sokeri, suklaa-nougatrouhe, kaneli ja raastettu tumma suklaa.
  3. Voitele yksi fillo-taikina lehti kauttaaltaan voisulalla. Levitä toinen taikinalehti voidellun lehden päälle. Sirottele suklaaseosta kauttaaltaan taikinalehdelle, käännä lehden reunat sisäpuolelle ja kääri rullalle. Laita fillo-rulla leivinpaperilla päällystetylle pellille ja jatka loput taikinasta samalla tavalla.
  4. Voitele rullien pinnat voisulalla ja paista uunissa 180 asteessa n. 35 minuuttia kullanruskeiksi.
  5. Sirottele jäähtyneiden leivosten päälle runsaasti tomusokeria.
  6. Leikkaa joka rulla 3 osaan (tai pienemmiksi jos haluat pienempiä leivoksia) ja tarjoile huoneenlämpöisinä.