Bratwurstia ja hapankaalia perunamuusilla
Valmistusaineet
1 kg | jauhoisia perunoita | |
250 ml | maitoa | |
70 g | voita | |
1 ripaus | muskottia | |
700 g | Hengstenberg hapankaalia | |
20 kpl | Brennecke minibratwurstia |
Valmistusaika: 30 minuuttia
Valmistusohje
1. Valmista ensin perunamuusi. Kuori perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi. Keitä perunoita suolavedessä noin 15 – 20 minuuttia. Lämmitä perunoiden kypsyessä maito pienessä kattilassa. Kun perunat ovat kypsiä, valuta vesi pois ja lisää kattilaan voi, muskotti ja maito. Survo kaikki ainekset keskenään ja tee niistä tasainen muusi. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Lämmitä hapankaalia kattilassa noin 4 – 5 minuuttia.
3. Paista bratwursteja paistinpannulla noin 4 – 5 minuuttia kunnes ne ovat ruskistuneet pinnalta.
4. Aseta muusi, bratwurstit ja hapankaali kauniisti lautaselle ja koristele tuoreella lehtipersiljalla. Tarjoile sinapin ja tumman leivän kera.
Hyvää ruokahalua! Guten apetit!