Bratwurstia ja hapankaalia perunamuusilla

Bratwurstia ja hapankaalia perunamuusilla

Valmistusaineet

1 kg jauhoisia perunoita
250 ml maitoa
70 g voita
1 ripaus muskottia
700 g Hengstenberg hapankaalia
20 kpl Brennecke minibratwurstia

Valmistusaika: 30 minuuttia

Valmistusohje

1.        Valmista ensin perunamuusi. Kuori perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi. Keitä perunoita suolavedessä noin 15 – 20 minuuttia. Lämmitä perunoiden kypsyessä maito pienessä kattilassa. Kun perunat ovat kypsiä, valuta vesi pois ja lisää kattilaan voi, muskotti ja maito. Survo kaikki ainekset keskenään ja tee niistä tasainen muusi. Mausta suolalla ja pippurilla.

2.        Lämmitä hapankaalia kattilassa noin 4 – 5 minuuttia.

3.        Paista bratwursteja paistinpannulla noin 4 – 5 minuuttia kunnes ne ovat ruskistuneet pinnalta.

4.         Aseta muusi, bratwurstit ja hapankaali kauniisti lautaselle ja koristele tuoreella lehtipersiljalla. Tarjoile sinapin ja tumman leivän kera.

 

Hyvää ruokahalua!     Guten apetit!

Lisää reseptejä

Reseptissä käytettyjä tuotteita