Anari-kasvispihvit

Anari-kasvispihvit

Valmistusaineet

250 g myskikurpitsaa
125 g lehtikaalia suikaloituna
200 g Filos anari ricotta-juustoa
2 tl hunajaa
½ tl suolaa
mustapippuria
2 kpl kananmunia
Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä paistamiseen

Valmistusaika: 30 minuuttia

Valmistusohje

Kuori kurpitsa ja raasta se sekä anari-juusto. Leikkaa lehtikaalisuikale hienoksi silpuksi. Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmuna sekä mausteet.

 

Kuumenna öljy ja paista pihvejä keskilämmöllä n. 5 min per puoli.

 

Paistamisen helpottamiseksi suosittelemme käyttämään lettupannua, mutta tavallinenkin paistinpannu käy hyvin.

Vinkki: pihveistä saa muotilla samankokoisia.

 

Halutessasi voit lisätä taikinaan valkosipulia, chiliä tai muuta lempimaustettasi.