Halloumi-kasvispihvit

Halloumi-kasvispihvit

Valmistusaineet

250 g kukkakaalia
200 g porkkanaa
30 g kevätsipulia
200 g Filos halloumi-juustoa
2 kpl kananmunaa
minttua
mustapippuria
Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä paistamiseen

Valmistusaika: 30 minuuttia

Valmistusohje

Kuori kasvikset ja raasta ne sekä halloumi-juusto. Pilko kevätsipuli ja minttu hienoksi silpuksi. Yhdistä ainekset keskenään ja sekoita massaan kananmunat ja mausteet.

 

Kuumenna öljy ja paista pihvejä keskilämmöllä n. 5 min per puoli.

 

Paistamisen helpottamiseksi suosittelemme käyttämään lettupannua, mutta tavallinenkin paistinpannu käy hyvin.

 

Vinkki: pihveistä saa muotilla samankokoisia.

 

Tarjoile tzatzikin tai ihanan punajuurihummuksen kanssa.

 

Reseptissä käytetyt kasvikset voi korvata esimerkiksi parsakaalilla tai kesäkurpitsalla. Pihvit voi myös valmistaa pelkästä porkkanasta.